preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Mejaši" Split

 > Naslovnica
Vijesti

PROMETNA UČILICA

Autor: Zora Čatipović, 29. 10. 2020.

Projekt „Prometna Učilica“ već dugi niz godina dio je operativnog plana Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa na prevenciji sigurnosti cestovnog prometa radi edukacije učenika osnovnih škola prometnim pravilima i propisima i u konačnici sigurnijem svakodnevnom sudjelovanju u prometu.

Priprema, pozor... krenuli su probni ispiti

Do sada smo pokrenuli 4 probna ispita, pa učenici mogu samostalno i zajedno s nastavnicima i roditeljima nesmetano vježbati i koristiti sve sadržaje Prometne Učilice, te se tako uspješno pripremati za Natjecanje i prikupljanje bodova. Pod [više] pročitajte o načinu provedbe edukacije i organizacije natjecanja.

U cilju edukacije najosjetljivije skupine sudionika u prometu, podizanja razine poželjnog ponašanja i sigurnijeg sudjelovanju u prometu, Prometna Učilica već 12 godina provodi državno Natjecanje u poznavanju prometnih propisa. Kao poticaj za što uspješnije usvajanje znanja, za najbolje učenike, razrede, škole i voditelje Natjecanja trudimo se osigurati i korisne i vrijedne nagrade.

Državno natjecanje u poznavanju prometnih propisa

održat će se i za ovu školsku godinu

Ovogodišnje državno Natjecanje krenut će nešto kasnije, jer se čeka okončanje još nekih administrativnih postupaka kao i razmatranje provedbenih aktivnosti s obzirom na epidemiološku situaciju.

O terminu Natjecanja, novostima, pravilima i nagradama obavijestit ćemo Vas u najskorije vrijeme putem web stranice Prometne Učilice (
www.ucilica.skole.hr) i elektroničke pošte. Kao i ranijih godina, djelatnici MUP-a će, prije početka natjecanja, u sve škole dostaviti plakate na kojima će također biti istaknuti svi bitni sadržaji vezani uz provedbu ovogodišnjeg državnog Natjecanja.
OGLASNA PLOČA

Sjednica UV-a

održati će se 5. listopada 2020. (ponedjeljak) s početkom u 19:00 sati.


Upute za razrednike:

e-Dnevnik za razrednike

Upute za nastavnike:

e-Dnevnik za nastavnike

 


Sve o Tablet računalima

 Škola za život

Prezentacija s roditeljskog,

Upute za SIM kartice...

 

DOKUMENTI
PRAVILNICI
Tražilica
KNJIGOVODSTVO
KORISNI LINKOVI

 

 

CMS za škole logo
Osnovna škola "Mejaši" Split / Mejaši 20, HR-21000 Split / www.os-mejasi-st.skole.hr / ured@os-mejasi-st.skole.hr
preskoči na navigaciju