preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Mejaši" Split

Vijesti

POZIV KANDIDATA - NATJEČAJ 9.6.2020 - SPREMAČICA

Autor: Tome Kovačević, 24. 6. 2020.

Spremačica  (m/ž)

1 izvršitelj/ica s nepunim radnim vremenom (20/40 sati tjedno) na neodređeno radno vrijeme do povratka djelatnice na rad

Pod [višepogledajte i preuzmite dokument "Poziv na usmeno testiranje tj. razgovor (intervju) za radno mjesto SPREMAČICA".


 

OSNOVNA ŠKOLA MEJAŠI –SPLIT    

Povjerenstvo za procjenu odnosno testiranje

i vrednovanje kandidata za zapošljavanje 

KLASA: 602-02/20-01/104

URBROJ: 2181-42-01-20-08

Split, 24.06.2020.

Na temelju članka 107. stavka 9. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi(Narodne novine, broj 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11., 16/12., 86/12., 94/13., 152/14., 7/17. i 68/18., 98/19, 64/20 ) i članka 14. stavka 1. Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje u OŠ Mejaši -Split, Povjerenstvo za procjenu odnosno testiranje i vrednovanje kandidata za zapošljavanje (u daljnjem tekstu: Povjerenstvo) upućuje

POZIV  NA  USMENO TESTIRANJE

kandidatima koji ispunjavaju uvjete iz natječaja i koji su pravodobno dostavili svu traženu (potpunu) dokumentaciju uz prijavu na natječaj za radno mjesto:

1.  spremačica OŠ Mejaši –Split  na neodređeno, nepuno  radno vrijeme ( 20/40 sati rada tjedno)

koji je objavljen na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te mrežnim stranicama i oglasnoj ploči OŠ Mejaši -Split,  dana 09.06.2020. godine.  

Usmeno testiranje provoditi će se  s kandidatima prijavljenim na natječaj koji ispunjavaju uvjete iz natječaja i koji su pravodobno dostavili svu traženu (potpunu) dokumentaciju  uz prijavu na natječaj, a o čemu će, zbog zaštite osobnih podataka, biti obaviješteni elektroničkim putem na e-mail adresu naznačenu u prijavi na natječaj.

Područje iz kojega će se obavljati procjena odnosno Usmeno testiranje kandidata je : poznavanje propisa koji se odnose na područje Zaštite na radu (Brošura - Rad na siguran način za radno mjesto spremačice)

Svakom kandidatu bit će postavljeno 3  pitanja, a za svako pitanje kandidatu se može dodijeliti od 0 do najviše 5 bodova, tako da kandidat može ostvariti najviše 15 bodova.

 Prigodom usmenog testiranja,  članovi Povjerenstva procjenjuju  specifična znanja, sposobnosti, vještine, profesionalne ciljeve, motivaciju i osobne karakteristike kandidata u neposrednoj vezi s radnim mjestom za koje je raspisan natječaj.

Usmeno testiranje provest će se:

dana 30.06.2020. godine (utorak ) u uredu ravnatelja u OŠ Mejaši Split, Mejaši 20, kako slijedi:

9,00  satispremačica  OŠ Mejaši –Split na neodređeno, nepuno radno vrijeme (20/40 sati rada tjedno)

Datum održavanja usmenog testiranja   te obavijest kandidatima koji se pozivaju na testiranje, a ispunjavaju uvjete iz natječaja te koji su pravodobno dostavili svu traženu (potpunu) dokumentaciju  uz prijavu na natječaj objavljen je na mrežnoj stranici OŠ Mejaši -Split, http://os-mejasi-st.skole.hr/natjecaji_za_zaposljavanje/poziv_kandidata,  najmanje 5 dana prije dana održavanja provjere.

Mole se kandidati sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu ili drugu identifikacijsku ispravu.

 Ako kandidat ne pristupi usmenoj provjeri znanja smatrat će se da je povukao prijavu na natječaj.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem mrežnih stranica OŠ Mejaši- Split, http://www.os-mejasi-st.skole.hr/ u roku od petnaest (15) dana od dana sklapanja ugovora o radu s izabranim kandidatom (članak 23. Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje u OŠ Mejaši -Split).

 

Povjerenstvo za procjenu odnosno testiranje

i vrednovanje kandidata za zapošljavanje


Priloženi dokumenti:
Poziv_na_usmeno_testiranje.pdf (153.81 KB)


OGLASNA PLOČA

Sjednica UV-a

održati će se 5. listopada 2020. (ponedjeljak) s početkom u 19:00 sati.


Upute za razrednike:

e-Dnevnik za razrednike

Upute za nastavnike:

e-Dnevnik za nastavnike

 


Sve o Tablet računalima

 Škola za život

Prezentacija s roditeljskog,

Upute za SIM kartice...

 

DOKUMENTI
PRAVILNICI
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
KNJIGOVODSTVO
KORISNI LINKOVI

 

 

CMS za škole logo
Osnovna škola "Mejaši" Split / Mejaši 20, HR-21000 Split / www.os-mejasi-st.skole.hr / ured@os-mejasi-st.skole.hr
preskoči na navigaciju